a&m impact internetdiensten

a&m impact internetdiensten

 

In 1998 startte Arno en Marij ten Hagen (vandaar a&m) in het kleine dorp Silvolde een internetbureau genaamd a&m impact. Arno had net een technische HBO studie afgerond en Marij grafische opleiding. De combinatie van techniek en creativiteit bleek een schot in de roos van de booming markt van internetdiensten. Veel organisaties waren nog niet online aanwezig of met een zeer matige presentatie. En daar zagen de ondernemers hun kansen.

 

Maar wat was nu de echte drijfveer om a&m impact te starten? Dat was toch wel de karakter eigenschap om dingen anders dan de rest te willen doen. Dit in combinatie met het aanwezige perfectionisme levert onze waarom "online het verschil maken". Dit zit in ons bloed en in de cultuur van a&m impact. Bij ieder project zullen wij ervoor zorgen online het verschil te gaan maken voor en met onze klant.

 

Dit is de belofte die wij aan onze klanten doen!

 

Ben je geïnteresseerd in a&m impact, of heb je vragen omtrent een van onze diensten of een bestaand project dan kan je contact opnemen via het contactformulier. Natuurlijk kan je ook altijd bellen en ben je van harte welkom om bij ons op kantoor een kop koffie te komen drinken.

 

a&m impact internetdiensten

Innovatieweg 26-03

7007 CD Doetinchem

0314-368160

info@am-impact.nl

www.am-impact.nl

Copyright ┬ę All Rights Reserved