AR Maatwerk

AR Maatwerk

 

AR Maatwerk is een klein bedrijf dat zich hoofdzakelijk richt op het op maat produceren van meubels/ interieurs en het verrichten van montagewerk voor derden.

Belangrijk aspect is dat in het eindproduct alle wensen van de klant verwezenlijkt zijn, daarom zal het tot stand komen hiervan in nauw overleg met de klant gebeuren.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat de klant een uniek product krijgt volledig op maat en volgens verwachting.

 

AR Maatwerk onderscheidt zich in de markt om zo dicht mogelijk bij de natuur te blijven door het verwerken van verantwoorde producten.

“Maak gebruik van de mogelijkheden die de natuur ons bied” is dan ook een van de belangrijke gedachten van AR Maatwerk, deze vindt u dan ook terug in de lijn met o.a. de Boomstam meubelen.

Hier worden materialen gebruikt die rechtstreeks uit de natuur komen en deze worden dan ook weer verder verwerkt volgens de wensen van de klant.

 

AR Maatwerk beperkt zicht uiteraard niet alleen tot het fabriceren van meubels en interieurs vanuit een werkplaats, ook op locatie kunnen de diversen werkzaamheden worden uitgevoerd.

Dit kan ook weer variëren van aftimmerwerk tot het plaatsen van interieurs.

Zowel eigen werk als ook montagewerk voor derden kan door AR Maatwerk worden uitgevoerd.

 

Kortom zult u bij AR Maatwerk niet gauw “standaard” producten vinden maar wordt geluisterd en meegedacht naar u als klant om samen tot een uniek eind resultaat te komen.

 

Alwin Radstake

het Soerlant 3

7021 NC Zelhem

06-10770592

info@armaatwerk.nl

www.armaatwerk.nl

 

 

Copyright © All Rights Reserved